3D Uitlijnen

KONING BANDEN 3D Uitlijnen

3D-uitlijnen bij Koning Banden BV in Utrecht

Een auto is net als alle machines aan slijtage onderhevig. Door een kleine botsing kan er ongemerkt al iets veranderen wat grote gevolgen heeft voor het rijgedrag. Als de auto tijdens het rijden afwijkt naar één kant is dat meestal het gevolg van scheefstand van een van de wielen. Het gevolg is dat de band(en) scheef afslijt(en). Vervangen is een tijdelijke remedie, want bij nieuwe banden gebeurt het weer. De oplossing? 3D-uitlijnen.

Wat is 3D-uitlijnen?
Door gebruik te maken van een professionele 3D-lasertechniek worden de assen van alle kanten bekeken en gecontroleerd. Vervolgens begint de reparatie die ervoor zorgt dat uw nieuwe banden of gebruikte autobanden weer gelijkmatig afslijten. Het resultaat is een auto die weer prettig stuurgedrag vertoont.

De voordelen van 3D-uitlijnen
Wetenschap liegt niet, zegt men weleens. Dat geldt zeker voor het 3D-uitlijnen van een auto. Door gebruik te maken van gemeten waardes komt de auto altijd weer in evenwicht. En het mooie is dat het resultaat gelijk merkbaar is op de weg. Bij koning Banden wordt de auto altijd door een professional uitgelijnd.

Hoe werkt 3D-uitlijnen?
Bij het constateren van scheef afgesleten banden is het van belang om zo snel mogelijk in te grijpen. Niet alleen voorkomt dat problemen in de toekomst, slijtage wordt na verloop van tijd meestal alleen maar erger en dat kan gevaarlijke situaties opleveren. Door de assen met een 3D-lasertechniek te bekijken en wanneer nodig aan te passen, wordt altijd een optimaal resultaat behaald.

Waarom kiest u voor Koning Banden BV?
Koning Banden BV is dé bandenspecialist van Utrecht. Wij hanteren voordelige tarieven voor het uitlijnen van een auto en hechten veel waarde aan de relatie met onze klanten.

Kosten 3D uitlijning
Vooras uitlijning €40,-
Voor en achter €50,-